Blocket.se och RSS

(Sorry, this post is only in Swedish. I’m going to look into excluding Swedish posts from my main feed but it will have to wait until I have time to investigate it.)

Update: Mer information finns nu här, där det också går att ladda ner skriptet.

Update: 2005-12-21: Jag har nu uppdaterat detta skript så att det fungerar med dagens blocket.se.

Jag trodde att jag hade skrivit tidigare och klagat på att det inte finns några RSS feeds på blocket.se. Men jag kan inte hitta något, så jag kanske bara hade tänkte skriva om det men inte gjort något åt saken.

Igår så fick jag i alla fall nog och jag spenderade kvällen med att skriva ihop ett PHP skript som gör RSS feeds av blockets sökresultat. Så nu kan jag lätt följa alla nyinlagda annonser i Uppsala och alla nya BMWs från bilhandlare runt Uppsala i min RSS-läsare (bloglines). Supernajs!

Om någon vill ha skriptet så är det bara att skicka ett mail.