Vinterförkylning

Så var det dags igen. Jag tycker att vi efter så många år av forskning borde ha kommit på ett enkelt botemedel mot denna folksjukdom som drabbar oss två gånger om året. Men så är inte fallet, så nu är jag igen tvungen att genomlida detta helvete.

Går inte att få så mycket dator relaterat gjort heller, då förkylningen just nu har satt sig i ögonen så att blir otroligt irriterad i ögonen så fort jag sätter mig framför en datorskärm. Vilket gör det ganska så meningslöst att gå till jobbet i morgon, så jag tar och spenderar morgondagen med att sova och försöka kurera mig så att jag förhoppningsvis kan gå och jobba på tisdag igen.

Jag ska ta och försöka läsa lite också, så att jag blir klar med serien jag läser just nu och kan börja på The Da Vinci Code. Jag har hört att det bara finns två möjliga åsikter om the da vinci code, antingen så gillar man den eller så tycker man att den inte alls är bra. Så det ska bli lite intressant att läsa den.