Vinterförkylning part 2

När jag äntligen trodde att jag blivit helt frisk från min förra förkylning, så blir jag sjuk igen. Så typiskt. Jag antar att jag inte skulle ha tränat i torsdags, men jag kände mig nästan helt bra och den lilla irritationen i halsen trodde jag bara var någon liten eftersläng. Efter att inte ha kunnat göra nått på 1,5 vecka så kände jag att jag måste få röra på mig lite men det ska jag tydligen inte få göra.

Förra gången klarade jag mig utan att få feber men inte denna gång. Jag har fått ligga i sängen under täcket med alla kläder på och frysa mest hela dagen, men med lite bra musik så kan ju det gå för sig. Mer oroande är det att värker i alla muskler, så det känns som det kommer ta ett tag att återhämta sig från denna förkylning. Vilket troligtvis innebär ytterligare en eller två veckor då jag inte kan gå till gymmet.

Hittills har jag kunnat utnyttja årskortet jag köpte i början på året endast tre gånger. Vilken bra start på det nya året!