Snooker – The Crucible

Idag så har det blivit en del snookertittande på TVn, jag kom hem från gymmet lagom för att hinna se lunchsändningen. Efter en näsan-tupplur på soffan så var det dags för eftermiddagssändningen att börja och efter middagen dags för den otroligt spännande upplösningen i Ken Doherty – Alan McManus matchen. Vilken McManus till slut lyckades vinna.

Igår när jag spelade lite 9-ball så passade jag på att titta närmare på Uppsalas enda snookerbord. Så stort det var! Otroligt stort med pyttepyttesmå hål. Så nu har min respekt för killarna på pro-touren växt om möjligt ännu mer. Mitt 9-ball spelande gick mindre bra, men kul var det i alla fall. Av någon anledning så börjar jag alltid känna för att spela efter att ha kollat på snooker. Faktiskt så har jag inte provat på snooker ännu, men det är något jag ser fram emot. Men jag är tveksam till om jag kommer att klara av att gör några två siffriga breaks. Det skulle ju betyda att jag behöver sätta tre bollar i rad, sånt händer ju inte direkt så ofta.