Träningsvärk

Efter att jag har varit på gymmet så brukar den värsta träningsvärken komma två dagar efteråt. Idag har jag ont redan nu på kvällen efter att ha kört ben med brorsan på eftermiddagen. Jag undrar om det betyder att jag borde ta bussen istället för cykeln till jobbet i morgon, och kanske fundera på att inte lämna sängen på tisdag. Jag är lite rädd för att tisdag kommer bli en dag när jag stapplar omkring och har väldigt ont…

Såg Sandra Oxenryd vinna årets final av Fame Factory nu på kvällen. Hon var ju bra, det var hon faktiskt. Men jag kan inte se mig själv köpa en skiva av henne, och jag vet inte vilka som skulle. Så känns lite som om hennes potentiella marknad kanske inte är så stor. Men vi får se, det kanske bara är jag som har en annorlunda mer begränsad musiksmak.

Som en bra avslutning på helgen och kvällen så verkar det som min ena hårddisk, givetvis den som innehåller operativsystemet, i min home theater PC / Skype-telefoni dator har eller är på väg att dö. Jag ska se som jag kan lyckas rädda något från den i morgon när den har fått vila lite. Just nu så hittade biosen inte ens den hårddisken efter första omstarten och efter den andra så visade biosen bara skumma tecken som information om den. Verkar inte direkt så bra.

Slutet av Higgins-Murphy matchen i morgon eftermiddag kommer bli spännande!