26 meter

Igår var vi och klättrade på Sveriges högsta inomhusvägg. 26 meter hög. Grymt!

Jag har egentligen aldrig blivit rädd eller känt av höjden tidigare när vi har klättrar men när jag var 18 meter upp på 5b+ leden och jag insåg att det var 18 meter ner och jag fortfarande hade 8 meter kvar till toppen så blev jag faktiskt aningens skrajsen. Att jag dessutom började känna mig trött i armarna och fingrarna underlättade inte direkt. Men jag gav mig fan på att jag skulle ta mig upp, och det gjorde jag! Men sista biten var ganska tung mentalt.

Nu när jag har klarat det så ser jag fram emot att klättra samma led igen nästa gång vi är på Vertikal i Stockholm. Jag måste säga att jag är imponerad. Grymma klättringsmöjligheter och väldigt fräscha nybyggda lokaler och nu under sommaren så har de en sommarkampanj på klättringen:

Endag: 40:- 10 ggr 300:- 25 ggr 500:-

så det kostar ingenting heller.