Inomhus

I lördags var vi på Salveo i Stockholm och klättrade, även fast det hade varit perfekt väder för att klättra utomhus. Men det är skönt med lite omväxling ibland, ofta tycker jag att det blir hårdare när man kör inomhus och lite mer glassigt när man klättrar ute. Vet inte riktigt varför.

Vi topprepade några 5b och 5c utan större problem men 6a lederna vi gav oss på får vi nog jobba lite mera på. Efter lunchpausen så gav vi oss på att leda en grön 5c på den stora väggen som var kul att klättra men blev lite klurig halvvägs upp där jag fick ge upp. Med lite jobb så borde jag kunna klara den.

Jag ligger dock en hel grad under där jag skulle vilja vara. Men det är bara att kämpa på och försöka klättra så mycket som möjligt nu under semestern. Jag börjar äntligen känna att min fingerstyrka har blivit bättre. Helt plötsligt kan jag använda grepp som jag tyckte var omöjliga att hålla i tidigare. Kul!