SJ misslyckas igen

Imorse så tänkte jag ta 7:30 tåget från uppsala till stockholm som jag gör varje morgon. Men när inget tåg syntes till vid 7:35 tänkte jag att jag tar 7:40 tåget istället. Det har hänt mig förrut att jag har väntat förgäves på 7:30 tåget och då missat 7:40 tåget.

Men idag visade sig det vara ett helt fel beslut. Efter att jag satt mig på 7:40 tåget så såg jag 7:30 tåget komma in vid 7:38 för att sen gå några minuter senare. 7:40 tåget å andra sidan fastnade 20 minuter innan det fick lämna perrongen för att sedan bli ytterligare 20 minuter försenat på vägen på grund av signalfel.

Så min i vanligt fall 35 minuters långa tågresa till jobbet tog i morse 80 minuter plus extra väntetid. Tack för det SJ!

Som tur är räckte batterierna i min iPod så jag kunde halvsova till Tom McRae. Men det är definitivt ingen kul början på dagen…