Måla

Det är svårt att inte tröttna på en orange tapet. Jag var sugen på att göra någonting åt den oranga tapeten i vardagsrummet redan innan jag flyttade in för nästan tre år sedan. Men det blev inte av då, och det har inte blivit av efter det heller.

Joakim workman

Nu under hösten så rann bägaren över och vi kunde inte stå ut längre. Vi bestämde oss för att passa på och göra någonting åt det i mellandagarna då vi skulle vara lediga och ha några dagars sammanhängande tid att lägga ner på vardagsrummet.

Efter många vändor fram och tillbaka. Måla direkt på tapeten eller rycka bort allt innan, var den stora frågan. Tillslut så kom vi fram till att vi skulle prova med att måla direkt på tapeten. Att välja färger var faktiskt inte så svårt, vi kom ganska så snabbt överens om en röd fondvägg och annars vita väggar. Med hjälp av färgprover och smakråd så hittade vi nyanserna kärlek och kalkvitt.

Vi är störtnöjda med resultatet som ni kan se på de två bilderna nedan.

The livingroom after

Another shot of the livingroom

När vi var klara med vardagsrummet så passade vi på att förbättra ljuset i köket. Vilket vi också blev väldigt nöjda med.

The kitchen with new lights

Det känns bra att inleda det nya året med en trevligare och najsigare lägenhet!