Renovering av vardagsrummet

Tidigare har jag beskrivit semesterveckan då vi gjorde om vardagsrummet. Det arbetet fortsatte förra helgen med att vi slipade golvet med hjälp av maskiner vi hyrde ifrån Hyr-Lund Golv i Uppsala.

Golvslip

Golvslip

Kantslip

Kantslip

Polermaskin

Polermaskin

Jag och pappa slet hårt med sliparna hela lördagen och avslutade dagen med att pensla ut vitlut på golvet. Söndagen spenderade vi med att polera och olja in golvet med vitpigmenterad golvolja. Efter det har golvet fått stå och torka under veckan tills igår då jag fotade det. Resultatet av våra mer än nio dagars jobb kan ni se nedan. Det återstår lite små saker som att sätta upp lister och kontakter men vi är grymt nöjda med vårt nya vardagsrum.

Innan

Andra långsidan mot fönstret

Efter

Saknas lite lister

Innan

Pianohörnan

Efter

Vi är grymt nöjda med golvet!

Fler bilder på Flickr