Bloggy

Nu har jag hoppat på den senaste trenden och börjat mikroblogga på Bloggy!

Hypen om twitter och i mindre grad jaiku har på senaste tiden bara blivit större och större och jag tyckte att det började bli dags för mig att prova på det hela. Då Bloggy igår öppnade för allmänheten så passade det ypperligt för mig att göra det till mitt mikrobloggshem.

http://ja.bloggy.se är länken till min sida på Bloggy.

En kul grej är att när jag tidigare idag skapade mitt konto och skrev några inlägg så kunde jag inte se det jag skrivit. Det kändes märkligt, men jag tänkte att det bara var jag som inte förstod hur det skulle fungera. Efter ett tag så insåg jag dock att något troligtvis var fel. Så när Jonas Lejon, skaparen av Bloggy, svarade på mitt första inlägg och hälsade mig välkommen så kontrade jag med en fråga om varför jag inte såg vad jag hade skrivit, vilket mynnade ut i en lång kommentarstråd till mitt första inlägg och att buggen blev rättad några timmar senare.

Det kallar jag service!

Update: Nu har DN skrivit en artikel om mikrobloggar.