Skapa ett fotoalbum

Alla har vi åtminstone några fina minnen som förtjänas att ramas in och kommas ihåg. Det gör faktiskt mycket att ta bilder som man sedan sätter i ett fotoalbum. För ärligt talat - hur många gånger har du egentligen tittat på de bilder som bara ligger i din kamerarulle på din telefon eller dator?

Image

Då är det mycket mer givande att skapa ett fotoalbum med alla dina favoritbilder. När du fångar ögonblick, exempelvis som när ditt barn säger “Här!” för första gången eller när du red själv för första gången, får du mycket mer värde av att spara dessa ögonblick i ett fysiskt fotoalbum som du kan kolla tillbaka på och minnas känslan du hade.

Ett album för olika tillfällen

Om du inte vet vilka bilder du ska sätta in i fotoalbumet är det en bra idé att göra ett fotoalbum per år, eller till ett exempel ett för resor. I fotoalbumet för år 2020 sätter du in dina favoritbilder från 2020, eller om du gör ett fotoalbum för varje resa du åker på. Men tänk då på att ha ett fotoalbum för bilder du tar när du inte är på en resa - för många av de mest fantastiska minnena skapas i din vardag. 

 

Visst att det idag går att skapa fotoalbum även digital - men ärligt talat så är det inte samma sak. Det ger inte samma känsla att sitta och swipea på en mobiltelefon som det gör att bläddra i ett fysiskt fotoalbum och faktiskt kunna ta på bilderna. Självklart gör du som du vill med dina minnen och bilder, men att skapa ett fotoalbum är ett ritkigt bra förslag.

Image